Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 42 times 0 Answers
0
من امروز شنیدم یه سری ویزای های همراه که بعد اومدن ویزای اپلیکنت اصلی اقدام کرده بودن،ریجکت شدن کسی میدونه درسته یا نه؟ چون تا اونجایی که میدونم همراه خیلیییی بعیده ریجکت شه
2021-09-22 14:04:00
Canada
عمومی
#ریجکت
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#ریجکت
سلام دوستانمیشه لطفا منو راهنمایی کنید????من برای پدر و مادرم برای بار اول اقدام کردم و ریجکت شدن، برای بار دوم فقط برای مادرم اقدام کردم که دوباره ریجکت شدن.اطلاعاتی در این باره دارید؟
2023-10-22 00:00:00
#
عمومی
0
Votes
0
Answers
5
Views
وقتتون به خیر ، میخواستم به مشورت ازتون بگیرم اگه وقتشو داشته باشین ? من ۲۴ سالمه ، اخرین مدرک تحصیلیم هم دیپلم و پیش دانشگاهی هست ، ۳ سال سابقه کار دارم و زبان فرانسه هم بلدم در حد b2 من برای فرانسه اقدام کردم ولی متاسفانه ریجکت شدم ، میخواستم خودمو اماده کنم برای سپتامبر سال بعد برای دانشگاه کانادا (ترجیحا کبک) برای مقطع لیسانس اقدام کنم ، سوالی که دارم اینه که اینکه من اخرین مدرک تحصیلیم دیپلم هست ممکنه امتیازخیلی منفیی باشه برام؟ اوضاع صدور ویزا چطوره؟ فرانسه که خیلی سخت ویزا میده ، کانادا
2021-09-05 11:08:00
#Montreal
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
کسی میدونه ویزای تحصیلی ریجکت بشه برای بار اول چقدر امکانش هست بار دوم قبول بشه ؟
2021-09-05 12:25:00
#Canada
[ویزای تحصیلی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
کسی در خصوص اعتراض به پرونده مهاجرت به کانادا بعد از ریجکت شدن می تونه راهنمایی کنه
2021-09-06 13:25:00
#Canada
[مهاجرت به کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
من دوبار ریجکتی درخواست دانشجویی برای کانادا داشتم و با هر شرکت مهاجرتی که صحبت میکنم میگن شانسی برای دریافت ویزای موقت ندارم یعنی دیگه برای ویزای دانشجویی اقدام نکنم؟ کسی بوده که این تجربه رو داشته باشه؟
2021-09-09 05:53:00
#Canada
[ویزای دانشجویی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:24:00
#Canada
[میخواستم بدونم]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
اگر کسی برای دو تا دانشگاه (مستر) و دو تا کالج اقدام کنه بعدا یکی از پذیرش ها رو اکسپت کنه و بخواد بره ایا آفیسر براش مهمه؟ و ممکنه چون هم پذیرش از کالج داشته هم دانشگاه ریجکت بشه ویزاش؟
2021-09-18 02:32:00
#Canada
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
سوالی از خدمت ی که به صورت جاب آفر توانستند ویزا اخذ کنند داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من از اردیبهشت که انگشت نگاری دادم تا امروز که حدود ۴ ماه و نیم میگذره هیچ جوابی دال بر ریجکت یا پذیرش ویزا دریافت نکردم آیا این مدت زمان برای منتظر بودن طبیعی هست؟
2021-09-18 03:17:00
#Canada
[انگشت نگاری]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
بنده اینجا دانشجو ارشد هستم (ترم ۲) و از طرفی دیگه برای ارشد دانشگاه کانادا هم اقدام کردم خواستم بدونم این باعث ریجکتی ویزا نمیشه که من اینجا دانشجو هستم؟ یعنی آفیسر متوجهه این موضوع میشه؟ (البته دلیل دانشجو بودم استفاده از معافیت تحصیلی برای خروج از کشوره)
2021-09-18 03:52:00
#Canada
[دانشگاه کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
من قبل از تموم شدن study permit ام برای تمدیدش یه اپلیکیشن فرستادم الان به دلیل معتبر نبودن CAQ اپلیکیشنم ریجکت شده و study permit ام هم منقضی شده میشه لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه الان باید چیکار کنم؟
2021-09-19 12:15:00
#Montreal
[باید چیکار کنم]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
دروووود از کسی هست که امروز قصد رفتن به شربوروک رو داشته باشه؟ به صورت راید شر من امروز بعدازظهر یک مسافر دارم که میخواد این هزینه رو شر کنه، اگر کسی هست لطفا به من اطلاع بده.
2021-09-02 16:24:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام دوستان من کردیت بانکمو دیروز گم کردم و چون خریدی تا امروز نداشتم همین الان متوجه شدم از،طریق نرم موبایل بانک کارتمو لاک کردم کار دیگه ای باید انجام بدم؟؟؟
2024-01-24 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
4
Views
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه من می خواستم برای دخترم درخواست تمدید استادی پرمیت بدهم که زیر ۱۸ سال هستن ولی شنیدم اگر براش درخواست ویزیتور بدهم هزینه بیمه ماهانه اش رایگان می شه چون خودم ورک پرمیت دارم.می خواستم ببینم کسی اطلاعی در این زمینه داره
2024-01-18 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
13
Views
من یه سری وسایل خونه رو میخوام جابه جا کنم، چطور میتونم یه وانت یا کامیون گیر بیارم خودم گواهینامه ایران دارم و فقط ترجمه ایران دارم و اینجا برای گواهینامه اقدام نکردم
2021-09-13 23:53:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
اینترنت خانگی کدوم شرکت به صرفه تر هست و سریعتر راه میاندازه میخوایم بگیریم؟
2021-08-29 13:32:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
12
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
8
Views
سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
6
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal